Ga naar de inhoud

Weeskinderen in Ghana Helpen

“Het is mijn droom, ik hou van kinderen!”

In Ghana waar ik geboren ben is het leven minder goed georganiseerd, vooral voor weeskinderen. Weeskinderen worden opgevangen door familie of als dat niet lukt worden ze opgevangen door vrijwilligers. Het opvangen van deze kinderen betekent niet alleen een slaapplaats en één of twee dagelijkse maaltijden.

Iedereen wenst ook dat ze allemaal naar school kunnen en goed onderwijs volgen. Naar school gaan in Ghana betekent schoolgeld betalen, schooluniformen kopen en lesmateriaal aanschaffen. Ook een doktersbezoek, medicijnen en in het ergste geval een ziekenhuisopname zijn vrijwel onbetaalbaar maar helaas soms noodzakelijk.

Dat je als vrijwilligers uit eigen zak en plaatselijke collectes een bed, maaltijd en kleding kan regelen is al een hele prestatie maar onderwijs, gezondheidszorg en overige noodzakelijkheden zijn echt zeer beperkt mogelijk.

Daarom heb ik mij voorgenomen om met alle betrokkenen bij Inclusive Wave een weeshuis te gaan sponseren en uit te bouwen tot de beste opvang in mijn geboorteplaats. Ik wil dit heel persoonlijk met jullie samen doen en donateurs alle voortgang laten meebeleven met nieuwberichten, foto’s en videos.

Over Little Flower Foundation

Binnenkort heb ik alle informatie compleet en hou jullie op de hoogte!

Als je belangstelling hebt om een steentje bij te dragen of goede opbouwende ideeën hebt stuur mij dan hier een berichtje.