Ga naar de inhoud

Over ons

” Inclusive Wave gaat helemaal over liefde voor elkaar, geen vooroordeel, iedereen heeft zijn of haar verhaal “

Nana Scholten

Voorzitter Stichting Inclusive Wave

Iedereen telt mee!

Ik ben opgegroeid in Ghana en opgeleid tot dermatoloog. Ik had daar een succesvol bedrijf. Ik ben gestopt met mijn huidverzorgings-instituut in Ghana en voor de liefde naar Nederland verhuisd. Ik heb het geluk veel van de wereld te hebben gezien en beleefd met allerlei verschillende mensen en culturen.

Ik geloof in mensen omdat mensen de meest inclusieve soort van de planeet zijn. Ik ben iemand die gelooft in gelijkheid en vriendelijkheid. We kunnen dat alleen bereiken met medeleven en vergeving.

Gebaseerd op mijn kracht heb ik besloten om bewustwording in mijn gemeenschap te brengen waar iedereen zichzelf kan zijn, ongeacht onze verschillen. Inclusive Wave gaat helemaal over liefde voor elkaar, geen vooroordeel, iedereen heeft zijn of haar verhaal.

Henk Veneman Secretaris

Henk Veneman

Secretaris en Penningmeester Stichting Inclusive Wave

Passie voor mensen, onderwijs en schaatssport.

In 2016 ging ik met pensioen vanuit het onderwijs. Passie voor mensen en gelijke kansen bleef. Het voelt als volkomen logisch dat ik mijn maatschappelijke betrokkenheid nu ook vorm ga geven binnen Inclusive Wave.

Samen met Nana is de stichting Inclusive Wave opgericht met als ultieme doel dat iedereen echt gelijk mee telt.

Er valt nog een wereld te winnen…

In deze tijd van polarisatie is het geluid van verbinding hard nodig. We hebben een verbindend vaccin nodig om iedere vorm van buitensluiting op te gaan heffen met empathie, verbindende dialogen om samen te groeien naar een liefdevollere, vreedzame coëxistentie.

Piet Zoomers Fashion ondersteunt de idealen van Stichting Inclusive Wave door mee te denken en ons te sponsoren.

Onze website

We onderhouden het multimediale platform www.inclusivewave.com waarin een schat aan artikelen, dialoog, interviews, video’s , verhaal en informatie te vinden is over het leggen van verbindingen tussen verschillende groepen in de maatschappij.

Dit is onze website met inspirerende ideeën, gesprekken, informatie en meningen over wat nodig is voor een meer inclusieve samenleving. We vragen het aan mensen op straat, in buurten, aan jongeren, aan lager- en hoger geleerden, aan bekende en minder bekende Nederlanders. Mensen en hun initiatieven, waarvan je niet wist dat ze bestonden, komen in beeld. En ook diegenen die sceptisch tegenover een meer inclusieve samenleving staan, krijgen een stem. Hiervoor gebruikt de stichting de labels Inclusive Wave Schoolt, Inclusive Wave Tv.

Social Media

Op website en onze social media kanalen doen we verslag van onze ideeën en ons werk. Dit doen we aan de hand van thema’s die te maken hebben met Inclusie. Denk aan: Eenzaamheid, verbinding, vergeving, verbindende communicatie etc.
Inclusive Wave is te vinden met accounts op
O Facebook
O Instagram
O Twitter
O Eigen Youtubekanaal: Inclusive Wave TV